Chordtela aku ikhlas denny caknan. Lirik Lagu Widodari

G Em Am ra gagas awakmu. Am Em nadyan aku wis nduwe Am Em bojo sing sak tenane Am Em F E.

Next

Intro sugeng dalu ati seng biyen tau ngelarani wes suwe we ra rene we lungo mung masalah sepele we golek liane... C Em pancen nasibku. Musik : - setiaku wes ra kurang kurang sayangku ning kowe yo te..

Chorus udan tangise ati saiki wes rodo terang masio isih kadang kelingan kowe seng tak sayang sayang..

Next

Ning Haniya - Sayang Aku Lungo Sedelo Dasar chordtela Kang Ipin feat. Musik : yowes rapopo..

Next

F G wes cukup aku dewe seng ngrasake Em Am kowe ra perlu teko Dm G yen akhire. Aku lungo among golek rejeki.

Lagu Sugeng Dalu sendiri merupakan karya yang diciptakan dan dipopulerkan oleh Denny Caknan.

Next

Em F C ojo nggawe ukoro. C G lungo awakku seng kudu lungo.

Next

Satru hubungan mung salah..

Next