Chord opo anane hendra kumbara. Chord Kunci Gitar Opo Anane Hendra Kumbara

Chorus C F Aku tresno karo kowe G C Sing nompo opo anane.. F G kowe sing nambani C Am kowe sing ngeroki Dm seko masuk angin G C Dm G..

Next

Chorus C F Aku tresno karo kowe G C Sing nompo opo anane..

Next

C Am loroku wis ilang F C semenjak kau datang Am saiki ngadeg jejeg Em wis ra pincang.. F sitik katah tak syukuri C Am mugo berkah dadi rejeki Dm tetep sumringah G C manut kersane Gusti.. C Am loroku wis ilang F C semenjak kau datang Am saiki ngadeg jejeg Em wis ra picang..

Next

G C G ora tak sio sio..

Next

F C tekomu ngepasi Am pancen wis..

F G kowe sing nambani C Am kowe sing ngeroki Dm seko masuk angin G C Dm G.. F kowe tak jogo.. F kowe tak jogo..

Next